luni, 28 februarie 2011

A doua scrisoare deschisa catre fostul nostru comandant supremTraian Basescu

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Comitetul Director
Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr. 4, Sector 1, cod postal 013705
E-mail secretariatscmd@yahoo.com Site http://sindicatulcmd.blogspot.com  Telefon : 0725562223,  Fax :  0318177371
Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263
Nr. 124/25.02.2011
                                                                                                      


A doua scrisoare deschisa

Fostului nostru comandant suprem
Domnul Traian BASESCU
       
PREDINTELE ROMANIEI

Domnule Presedinte,
In interesul marilor asasini economici, care devoreaza Romania, din randul carora amintim FMI, companiile Franklin Templeton, Bechtel si Gold Corporation, guvernele Boc au impus in ultimii doi ani, in dispretul Constitutiei si al Legislatiei comunitare, legi care limiteaza drastic drepturile a milioane de cetateni la viata, munca, proprietate, sanatate, invatamant si cultura. Numite de noi legi ale genocidului si subminarii economiei nationale, acestea sunt legile 329/2009, 119/2010 si 263/2010 si OUG 1/2011. Ele urmeaza a fi intarite, prin asumarea raspunderii, de un nou Cod al muncii fortate, respins si de patronate si de sindicate si de o noua lege a sindicatelor, legi experiment, menite sa desfiinteze sindicatele in Romania.

In aceste imprejurari SCMD a luptat cu mijloace legale in Parlament, in justitie si in strada, in tara si in afara, pentru dreptul rezervistilor la munca si la proprietate, noua nationalizandu-ni-se doua categorii de bunuri patrimoniale dobandite: gradul militar si renta impropriu numita pensie militara.

Am castigat in justitie impotriva legilor aplicate retroactiv, dar guvernul Boc IV a decis sa anihileze puterea judecatoreasca in Romania, prin hotarari ale Executivului, ca HG 735/2010, care prevede explicit acest lucru (Art. 11). Excedand legea, HG 735 a fost suspendata definitiv la 28 sept. 2010 de catre Curtea de Apel Cluj. Incalcand Decizia Curtii, guvernul a continuat sa opereze in trecut, modificandu-ne ilegal statutul si pensiile si continua sa o faca si astazi in pofida noii Decizii a ICCJ din 7 ianuarie 2011. Prin OUG 1/2011, guvernul retrage defuncta HG 735 nu insa si efectele acesteia (cele 3 randuri de decizii de pensie “definitive” primite de militari) inlocuind cuvantul ”recalculare” cu “revizuire”. S-a creat un haos juridic, caruia i-au cazut victima la propriu, zeci de rezervisti. In aceste conditii, declansam lupta pentru abrogarea legilor mentionate, intrarea Romaniei in legalitate si apararea democratiei constitutionale, conform Art. 118, al. 1 din Constitutia Romaniei, somandu-va sa renuntati la anticonstitutionala postura de “jucator” si sa va luati in serios functia de mediator “intre puterile statului, precum si intre stat si societate”.

Va solicitam oficial interventia in favoarea Puterii judecatoresti si a Legislativului, impotriva Executivului, considerand ca orice secunda castigata de actuala putere inseamna alunecarea Romaniei spre un dezastru ireversibil. Ii vom da in judecata pe membrii actualului guvern pentru genocid si subminarea economiei nationale, considerand ca se va face dreptate daca vor petrece in inchisoare macar timpul echivalent celui petrecut in nemeritatele functii. Va cerem explicit sa acceptati o alta majoritate care sa constituie Executivul si care, in Parlament, sa poata decide abrogarea legilor criminale care-i condamna ireversibil pe pensionarii militari si civili, pe politisti, lucratorii din penitenciare, diplomati, functionarii publici, profesori, pe actualii militari profesionisti, pe tinerii angajati cu statut de PFA, etc!

SCMD isi va stramuta procesele la curtile de justitie internationale
Din acest moment, SCMD isi anunta sprijinirea fara rezerve a tuturor manifestarilor si manifestatiilor de protest organizate de sindicate si de populatie, pana cand puterea tiranica portocalie – rosie – alba – verde va fi rasturnata.

Anexam prezentei ultimatumul transmis guvernului.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Dogaru Mircea

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF