vineri, 4 februarie 2011

Catre cei 400 de membri ai Filialei Arad a SCMD


In situatia in care ati fost abandonati de catre conducerea Filialei, care nu intelege sa fie mai intai de partea sindicalistilor si in al doilea rand in slujba partidului unic, de partea intereselor dumneavoastra si nu a intereselor domnului Falca si a celebrului sau nas, pana la adunarea generala si alegerea unei noi conduceri care sa reprezinte interesele SCMD, va recomandam pentru contestatii si procese, pentru parcurgerea pasilor 1a si 1b din Ghidul de procedura pentru membrii de sindicat, sa va adresati de urgenta presedintilor filialelor apropiate: Timisoara, Jimbolia, Ineu, eventual Buzias.
Batalia pe care o purtam este pentru pastrarea statutului de militar, a legaturii cu vechile functii detinute. Daca alinierea salariilor activilor la NATO ne gaseste in postura de “”civili”” (“”asistati””, actualmente “”beneficiari””) totul s-a terminat, vom fi paria societatii!
Celor care se bucura azi ca au luat 2-3 milioane in plus, li se va “reglementa” situatia, in sensul ca li se vor lua banii retroactiv, esalonat. Si noi toti vom fi dependenti de punctul de pensie care poate oricand sa scada.
Nu ne intereseaza partidele, dar uram d-lui Falca, Basescu, si acolitilor lor sa ajunga acolo unde le este locul, potrivit Constitutiei, legilor umanitatii si a celor ale lui Dumnezeu!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF