joi, 6 octombrie 2011

Victorie a colegilor din Filiala Buzau a SCMD

Victorie SCMD : Legea 263/2010 a fost spulberata!
-in atentia obedientilor slugarnici –

Stimati domni colegi care va proclamati demnitatea in genunchi, cu mana intinsa in fata Puterii, ce v-a transformat din rezervisti in asistati sociali sau ”beneficiari” dependenti de punctul de pensie,

SCMD v-a informat, in repetate randuri, ca ”recalcularea” a fost un proces ilegal si retroactiv.
 SCMD a stopat recalcularea la 28.09.2010, dar, in mod ticalos si perfect ilegal, ministrii in cauza au continuat-o, emitand deciziile ilegale (nule de drept) din decembrie 2010. SCMD le-a spulberat la ICCJ si atunci stapanii vostri, persistand in ticalosie, au declarat ca ei au abrogat HG 735/2010 si au inventat OG 1/2011, transformat fraudulos in Legea 165/2011, prin care nu fac decat sa incerce sa legalizeze, introducand termenul ”revizuire”, deciziile nule de drept din decembrie.
Pe de alta parte, v-au prostit, aruncandu-va, ca la caini, cateva oase, adica de la cateva zeci de lei la cateva sute, efectiv sau cu titlul de promisiune, ca sa nu va prindeti ca nu mai sunteti militari in rezerva, ci simpli civili, dependenti de punctul de pensie. Acesta a fost 738,28 lei in 2010, este 732,34 lei in 2011 si va fi 540 in 2012. Mai mult, toate pensiile noastre, fie ele marite propagandistic, fie nu, sunt platite ilegal, operandu-se un transfer de fonduri, fara acte justificative.
Situatia va fi reglementata in 2012, prin zisa REGULARIZARE, adica vi se vor lua banii inapoi, ca foloase necuvenite din drepturi de pensie. Apoi, ca toti civilii, pentru ca suntem astazi considerati civili, veti suferi procesele de INGHETARE a pensiilor (in sensul ca nu vor mai creste) de PLAFONARE (limitarea platii la 4 puncte de pensie), de IMPOZITARE  (de la 0 lei, cu 10%) si, in fine, de executare a ceea ce mai ramane, cu 15%, prin LUSTRATIE.
Ati fost indemnati sa nu va alaturati noua, sau unii sa se retraga din procesele declarate inutile.
Va informam ca din cele 21 753 de procese, declansate de SCMD impotriva deciziilor nule de drept, deci implicit impotriva revizuirii ramase fara obiect, desi judecatorii de la Bucuresti ne-au fixat termene la pastele cailor, desi cei de la Iasi, Focsani, Craoiova, etc. au dovedit ca sunt ori incompetenti ori santajati, ori ticalosi, adica slugi ale Puterii, peste 2500 de procese au fost deja castigate in teritoriu, iar prin succesul de exceptie obtinut de colegii de la Buzau, astazi, 6 octombrie a.c., la Curtea de Apel Ploiesti, numarul deciziilor definitive si irevocabile, obtinute de SCMD se ridica la 77.
In concluzie stimati tovarasi gradul, manipulati si obedienti, SCMD a ciuruit Legea 263/2010, care nu mai este o lege unica pentru pensionari.
Prin hotararile Curtilor de Apel din Pitesti, Ploiesti si Brasov, deocamdata 77 de membri SCMD, din Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau si Sfantu Gheorghe, si-au redobandit STATUTUL DE MILITARI IN REZERVA. Au redobandit definitiv si irevocabil conditiile impuse de legile ocupationale abrogate de Guvernul Boc la 01.01.2011 (dreptul la munca, grad si pensie, ca proprietati). In conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004, 77 de membri SCMD au redevenit cadre militare si de politie in rezerva.
Speram ca numarul acestora sa creasca rapid, la cateva mii, pentru a anula, in beneficiul tuturor pensionarilor din Romania, fie militari fie civili, Legea 263/2010 cu ticaloasele prevederi care decurg din ea.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF