joi, 16 iunie 2011

Va informam:


Pe data de 15.06.2011, in prezenta notabilitatilor orasului si a unui numeros public, Filiala Fetesti a organizat lansarea cartii “”Cum ingerii devin pesti”” , autor dl Mr. (r)  Mircea Dumitrescu, roman publicat prin grija exclusiva a Comitetului Director al SCMD si a Birourilor Operative ale Filialelor Fetesti si Calarasi. Au participat Presedintele SCMD, Vicepresedintele Valeriu Pricina, Lt. Col. (r) Ene Arsinel, seful Departamentului Media si Col. (r) Stefan Adrian din partea Secretariatului SCMD. A fost o reusita manifestare a societatii civile ialomitene.

In vederea organizarii activitatii Departamentului Media, dl lt Col  Ene Arsinel se va deplasa in zilele de 17-22.06.2011 la filialele Bistrita, Cluj Napoca si Sibiu.

Un comitet de initiativa condus de Vicepresedintele SCMD Gl. Mr. (r) Constantin Nastase a elaborat statutul CAR al SCMD. Acesta prevede infiintarea la nivel national a CAR SCMD ca personalitate juridica, avand filiale in toate localitatile in care exista filiale ale SCMD. Dupa discutarea formei finale saptamana viitoare si aprobarea de catre Comitetul Director, statutul va fi trimis catre presedintii de filiale in vederea organizarii filialelor locale. Statutul a fost elaborat in baza legislatiei in vigoare, cu participarea directa si in cel mai inalt grad profesionista a dl. Aurel Gangu- Presedintele Federatiei Nationale OMENIA a CAR-urilor pensionarilor din Romania si a dl. Vicepresedinte Col. (r) Ion Aciubotaritei, presedintele Filialei Falticeni a SCMD, carora le aducem multumirile noastre pe aceasta cale. Dupa consultarea Statutului de catre BO ale Filialelor si includerea opiniilor ce tin de specificul situatiei socio-economice si posibilitatile membrilor SCMD din fiecare zona a tarii, vom demara demersurile de inregistrare oficiala.

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF