joi, 23 iunie 2011

Pistolul de jucarie si munitia reala

Ca sa uitam frauda din Parlament pe votarea OUG 1/2011, s-a mai spart un balon de sapun -asa zisul pistol introdus de Constantin Dutu in Parlament. Este vorba despre un pistol de jucarie pentru copii, un pistol cu capse, asa cum multi am avut in copilarie.
Niste cretini le-au confundat la vama in urma cu 30 de ani, niste ticalosi au redescoperit incidentul si o mare de destepti s-au aruncat in balta sa pescuiasca piatra.
In realitate dl. Dutu a vrut sa le arate parlamentarilor un pistol de jucarie, pentru a potoli scandalul generat de dorinta PDL-ului de a-si baga doi oameni in CNA pentru a cenzura si mai tare televiziunile (ca baza de pornire a atacului impotriva Antenelor si a Realitatii).
In schimb, nimeni, nici presa, nici politicienii, nici DIICOT nu s-au sesizat de prinderea pe aeroportul din Targu Mures a deputatului Kelemen Attila care introducea in tara munitie pentru vanat mare. A fost prins de comandantul aeroportului, Sandru Stefan, pe care acum il paste destituirea, la insistentele UDMR, desi prin contractele aduse din strainatate a salvat aeroportul de la faliment.
Intrebarea care se pune este: o fi vorba despre lovitura pregatita pentru lichidarea aviatiei romane si a TAROM-ului in special, sau despre mana libera data UDMR sa-si faca armata (militii) locale in viitoarele ""judete"" Harcov si Partium?

Honor et Patria! Vae victis!


PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF