vineri, 16 septembrie 2011

Nu mai visati cai verzi pe pereti!...

 
Domnul Neacsu si alti clienti mai vechi ai Puterii s-au gandit, pe modelul actiunii ”radierea PDL”, sa dea o lovitura SCMD, solicitand Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti date privind modificari statutare.
Lasand la o parte faptul ca in spatele actiunii radierea PDL se afla si SCMD, ii atentionam ca spera degeaba!...
SCMD nu a facut modificari statutare si nici nu va face. Alaturi de vicepresedintii suspendati, conform statutului, pana la alegerile generale care vor avea loc peste 3 ani, membrii fondatori au numit, statutar, niste interimari care isi pot desfasura activitatea pana la alegerile generale.
Ii mai avertizam totodata, pe cei care au ca unica preocupare, de doi ani de zile, negarea a tot ceea ce face SCMD si denigrarea conducerii acesteia, ca nu vor avea nici o sansa, nici in privinta indepartarii SCMD de Statut. Toate actele emise sau actiunile efectuate de SCMD sunt verificate de catre Departamentul juridic, pentru a nu se iesi din litera Statutului.
In ceea ce-l priveste pe acest individ care se declara sindicalist militar, asteptam ca Filiala 1 Craiova sa ia, statutar, masurile care se impun, presedintele filialei urmand sa le comunice Consiliului National al Reprezentantilor.
A venit timpul sa separam graul de neghina pentru ca ne asteapta o batalie extrem de stransa.
Suntem fericiti sa anuntam ca, deocamdata, prin Decizii ale Curtii de Apel Pitesti (Dosarele 1206/90/2011, 1207/90/2011 si 1274/90/2011), un numar de 23 dintre membrii SCMD din Filiala 1 Ramnicu Valcea si-au redobandit definitiv si irevocabil statutul si drepturile de militar, pensiile lor urmand sa cresca in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004, in functie de cresterile soldelor activilor.
Este doar inceputul. Ne vom stradui sa largim bresele produse in Legile 119, 263/2010 si 165/2011, pana la abrogarea acestora!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF