vineri, 8 iulie 2011

Noi temeiuri pentru actionarea in justitie a tovarasei Roberta Anastase. Cazul Nini Sapunaru.

Cu complicitatea Curtii Constitutionale, Legea 263/2010 a trecut prin frauda, frauda de care se face vinovata odrasla nomenclaturii bolsevice din Prahova, Roberta Anastase.
Tot cu complicitatea Curtii Constitutionale, exercitata in sedinta din 6 iulie a.c.,  a fost trecuta prin dubla frauda si Legea de aprobare a OUG 1/2011. De ce dubla frauda? Pentru ca, pe langa furtul comis de deputatii Puterii, care au votat la doua maini, a intervenit direct prin frauda, din nou, tovarasa Roberta Anastase. In lista voturilor exprimate, in mod surprinzator, alaturi de 165 de deputati ai Puterii sau ai nesimtirii minoritare subordonate Puterii, apar ca votanti cu ”DA” si domnii Nini Sapunaru - deputat PNL, Martin Eduard Stelian si Doru Claudiu Frunzulica - deputati PSD.
Iata insa ca domnul Sapunaru neaga cu vehementa ca ar fi votat alaturi de Putere si respinge cu aceeasi vehementa ideea ca ar fi votat din greseala. Asadar legea nu a avut decat 167 de voturi. Nu stim inca pozitia celor doi deputati PSD. In aceasta situatie, operatia de mistificare putandu-se produce doar la nivelul administratorilor de program, o acuzam direct pe tovarasa Roberta Anastase, ca a aplicat in mic ceea ce specialistii STS-ului au aplicat la trecutele alegeri prezidentiale si se pregatesc sa aplice la cele viitoare – programul COBRA de inversare in bucla” a rezultatelor.
Daca domnul Nini Sapunaru isi mentine pozitia si este gata sa devina martor in proces, alaturi de martorii SCMD si imaginile pe care le avem de la locul faptei, o vom da in judecata pe Roberta Anastase. Ca sa nu creada ca glumim, ii reamintim ce a patit la Tebea.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF