miercuri, 4 mai 2011

9 mai - Repetitie generala

Reamintim tuturor membrilor SCMD, militarilor in rezerva, in retragere si veteranilor proveniti din toate structurile fostului sistem national de aparare, ca pe data de 9 mai a.c., fosta Zi a Independentei, fosta Zi a Victoriei, fosta Zi a Europei, domnul Primar al Sectorului 2 Bucuresti, fruntasul-general Ontanu Neculai, a organizat defilarea militara a trupelor PDL in rezerva.
Vom avea ocazia sa-i vedem pe viu pe generalii si coloneii Iordanescu, Diaconescu, Nicolicea, Miki Spaga, Talmaceanu etc., si nu putem rata ocazia!
Ca repetitie generala pentru mobilizarea din ziua de 14 mai propunem, in noul limbaj “”european””, membrilor SCMD, sa execute o “”ieseala”” la orele 10.00, la Primaria Sectorului 2 Bucuresti. Nimeni nu ne interzice sa ne plimbam, sa aplaudam si, eventual, sa oferim flori noii “”armate de ocupatie””.
Noi nu vom purta uniforme. Fara veste fara vuvuzele fara fluiere!...Discretie absoluta: ne vedem inlocuitorii ii aplaudam fotografiem si filmam evenimentul pentru ca toata lumea sa se convinga ca le sta bine in uniforma acestor fruntasi-generali!...
Glorie eterna noului Jukov al Romaniei, maresalul Ontanu si generalissimului de popota, Iosif Visarionovici Oprea!...

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Va prezentam noua armata PDL + UNPR sau cum uniforma si gradele Armatei Romane cad in derizoriu ...

Protestul de la ANAF